Млада майка има нужда от нашата помощ, за да пребори

Млада майка има нужда от нашата помощ, за да пребори ...

Млада майка има нужда от помощ, за да пребори рака.

Млада майка има нужда от нашата помощ, за да пребори рака.
Албена Борисова-Петкова се лекува от коварното заболяване на дебелото черво от лятото на 2016 г. насам. За съжаление, ракът е дал развитие на метастази и в черния ѝ дроб. "Албена има над 45 химиотерапии, две отворени операции, лъчетерапии и други медицински процедури", разказва съпругът на Албена, Калин Петков, който се свърза с с молба за разгласяване на благотворителната кампания за младата майка на две момичета.
"Онкологът на Албена ни посъветва да потърсим нови лечения и терапии. Не всички иновативни подходи обаче са достъпни и се практикуват в България. Писахме до Университетската болница в Хайделберг и до Шарите в Берлин, но ни отговориха, че не могат да предложат терапия на Албена", споделя събругът ѝ. Той уточни, че шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия.
По данни на сайта HelpKarma, където е публикувана и благотворителната акция по набиране на средства за Албена, сумата, необходима за нейното лечение, е в размер на 87 520 евро. Сума, непосилна за семейството.
Повече информация за това как може да помогнете, ще откриете ТУК.
 

Източник: actualno.com