Млада майка има нужда от малко финансова помощ, кураж и

...
Млада майка има нужда от малко финансова помощ, кураж и
Коментари Харесай

Зов за помощ: Млада майка се бори с много рядък тумор

Млада майка има потребност от малко финансова помощ, кураж и поддръжка, с цел да продължи борбата си с рака - поради себе си, приятелите, фамилията и децата си.

Ели Гъркова е 37-годишна лъчезарна, усмихната и обичаща живота жена, а също така е и майка на извънредно чаровни 5-годишни близнаци. През ноември 2017 година на Ели й е сложена диагнозата „ примитивен мозъчен тумор”. Оперирана е, само че туморът не е отхвърлен изцяло и за по-малко от два месеца той нараства двойно и Ели се обръща към експертите в "Анадолу медикъл център " в Турция. Там след осъществяване на нови проучвания се открива, че туморът е доста необичаен и нападателен, нехарактерен за възрастен човек.

През февруари 2018 година Ели е оперирана още веднъж, а по-късно стартира серия от 14 химиотерапии. По време на десетото вливане й споделят, че остарелият израстък към този момент е „ остатъчни кафези “.

Последният курс химиотерапия завършва преди броени дни. Контролният ядрено-магнитен резонанс обаче демонстрира, че туморът има рецидив - 2,8см на съвсем същото място. Лекарите са безапелационни, че е нужна нова интервенция и то – допустимо най-скоро и до 8 март фамилията й би трябвало да внесе 19 700 евро в сметката на болничното заведение.

Към 28 февруари в дарителската сметка на Ели има единствено към 4000 лв. и фамилията на младата майка би трябвало незабавно да събере още 36 000, с цел да направи интервенцията допустима. По време на лекуването Ели написа в страницата си във Фейсбук: “Всички, които ме познават, знаят, че за мен няма невъзможни неща и съм роден победител. И тази борба ще я печеля “.

Всеки, който желае да помогне на Ели и фамилията й в борбата й с подлата болест, може да го направи, като изпрати SMS с текст DMS ELKA на къс номер 17 777 или като подари средства по банков път или посредством PayPal.

Елка Огнянова ГЪРКОВА-ЦВЕТКОВА
IBAN: BG81UNCR70001523188157
PayPal: https://paypal.me/EGurkova
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР