Млада майка е попаднала в неприятна ситуация на пътя. Жената

...
Млада майка е попаднала в неприятна ситуация на пътя. Жената
Коментари Харесай

Шофьорка: Този тарикат ме засече и заплаши

Млада майка е попаднала в неприятна обстановка на пътя. Жената споделя какво ѝ се е случило, до момента в който кара колата си по улица във Велико Търново. Тя е била засечена от автомобил, лидерът на който, даже отправил закани към нея.

„ Поредният господин хитрец болярин, който дава газ и ме засича на място, на което е без преимущество, след което ми набива внезапно спирачки и слиза от колата със закани, че щял да ми “счупи носа ”. Като видя, че го фотографирам, още веднъж спря и слезе от колата, снимайки ме и той, “ написа Lorans Ilieva.

„ Г-жо има телефон 112! Това е експанзия на пътя, на която реагират. Казвам го от персонален опит. Такива отворковци с ЖИПОВЕ на по 20 година, колкото желаете. Странно, че и на мен реагират по този начин, само че според от колата, която карам. Когато съм с " Жипката " проблем няма - нрав!, “ написа мъж.

Друг се съгласи с мнението му по отношение на – има ли значение кой каква кола кара за държанието на пътя.

„ И аз го виждам. Когато човек е с някакво Пежо, Голф и така нататък все едно те няма на пътя, засичат, свиркат, карат се, само че когато “яхнеш ” премиум сегмент кола, малко по-нова и огромна стартират да играят на мълчанка, “ разяснява той.

Вие по какъв начин мислите?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР