Млада майка е ограбена посред бял ден в столичния кв.

...
Млада майка е ограбена посред бял ден в столичния кв.
Коментари Харесай

Нагъл апаш обра майка пред децата й

Млада майка е ограбена измежду бял ден в столичния кв. “Надежда” пред очите на децата ѝ. За това заяви тя в обществените мрежи. Жената карала и возила двете си деца - момиченца на 3 и 4 година

На по-малкото му се допишкало и тя спряла. Излезнала с него, а в колата останало огромното ѝ дете. В бързината майката не заключила колата. Когато се отдалечила чужд мъж доближил, отворил вратата и сграбчил чантата ѝ пред очите на другото дете, което чакало вътре. След това то разказало на майка си за случката.

Жената споделя във фейсбук група, че в чантата имало доста движимости със сантименална стойност за нея. Не е подавала сигнал в полицията. В мненията излиза наяве, че кражбите от коли стават все по-често.

Друга жена споделя по какъв начин я обрали преди години, до момента в който чакала на светфар в Бургас. Младеж отворил врата на пасажерското място и сграбчил компютъра и дамската ѝ чанта.

Трета майка споделя, че е била окрадена в столичен мол, до момента в който е пазарувала, нагли крадли отмъкнали дамската й чанта напряко от бебешката количка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР