Млада, красива и много талантлива, Зорница Иларионова е вече завършен

...
Млада, красива и много талантлива, Зорница Иларионова е вече завършен
Коментари Харесай

Цигуларката Зорница Иларионова със серия благотворителни концерти в помощ на деца таланти

Млада, красива и доста надарена, Зорница Иларионова е към този момент приключен музикант и показва почтено страната ни на международните музикални подиуми. 28-годишната цигуларка има редица интернационалните награди, към този момент е покорила сърцата на парижани, само че не крие, че вкъщи се усеща най-добре.

На настоящия стадий от живота си открива себе си в музиката на Брамс, от ден на ден харесва да свири Бах, доста обичан ѝ е френският композитор Ернест Шосон. Не счита, че специалността, която е избарала, я ощетява по някакъв метод, тъй като обича това, което прави и сега не си показва живота по различен метод.

Снимка: Евгений Милов

Поводът да я потърсим е идният в София благотворителен концерт с нейно присъединяване. На 26 януари в Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " Зорница ще изнесе рецитал с пианистката Мартина Табакова и с 15-годишната цигуларка Лора Маркова. Рециталът е част от годишния музикален формат " Концерт за вяра " , чиято цел е да се подкрепи развиването на деца от музикалното учебно заведение.

Новото тази година е, че Зорница непринудено е решила да включи в рециталите си петима от прелестните ученици на учебното заведение.

Видеото със Зорница Иларионова, както и със самите деца, можете да гледате в Ladyzone.bg
Зорница Иларионова, цигуларка: В България се усещам най-добре На 26 януари в София следва благотворителен концерт с нейно присъединяване. Събраните средства са за развиването на децата от Нациналното музикалното учебно заведение
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР