Млада жена, убита при клането в Сидни, е пробвала дрехи

...
Млада жена, убита при клането в Сидни, е пробвала дрехи
Коментари Харесай

Атака в Сидни: Убита млада жена е „пробвала дрехи и е чатила с годеника си“ мигове преди това

Млада жена, убита при клането в Сидни, е пробвала облекла и е чатила с годеника си в обществените медии мигове преди офанзивата, се споделя.

25-годишният Yixuan Cheng беше доказан от австралийския министър председател Антъни Албанезе като шестия смъртен случай в ужаса в комерсиалния център Westfield, в Bondi Junction. Убиецът с нож - 40-годишният Джоел Каучи, който беше прочут на управляващите - беше убит от самоуверен полицейски контрольор.

Годеникът на госпожа Ченг в Китай, наименуван господин Уанг, сподели пред китайско издание, че е приказвал с нея в обществените медии моменти преди нападението в събота. Г-жа Ченг изпратила на колегата си фотоси, на които опитва облекла и чанта, само че когато господин Уанг се опитал да се свърже с годеницата си, той не получил отговор. Тя беше намушкана от Каучи, който беше умъртвил петима други души в ужасяваща гняв.

Г-н Уанг сподели: „ Тя даже опитва облекла, с цел да ги видя. “ Неговата партньорка учеше за магистърска степен по стопанска система в университета в Сидни, удостовери австралийският п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР