Млада жена страда от множествена склероза. Елица Крушкина е едва

...
Млада жена страда от множествена склероза. Елица Крушкина е едва
Коментари Харесай

Млада жена с множествена склероза се нуждае от средства за лечение

Млада жена страда от множествена склероза. Елица Крушкина е едвам на 37-години и се пробва да набере средства за лекуване в Москва.

Диагностицирана е с това заболяване още през 2008 година До момента е пробвала да усъвършенства положението си с всички вероятни средства – през медикаменти до различно лекуване в Индия. Нищо обаче не помогнало, съобщи Нова телевизия. Елица желае да се подложи на трансплантация на стволови кафези в клиника в Москва. Курсът на лекуване обаче коства 45 000 евро – сума, непостижима за фамилията на Елица.

Шокиращо положение на болнични стаи в "Свети Георги " възмути майките

„ Ако всичко върви по проект, след процедурата ще е нужна дълга и непрекъсната рехабилитация и други процедури. Всичко това е обвързвано с доста, доста средства. Но аз имам вяра, че каквото би трябвало, ще стане! Имало е моменти, в които ми се е желало да се откажа, има ги и в този момент, само че в случай че го направя, това няма да съм аз! Който ме познава знае, че виждам усмивката постоянно да е на лицето ми, без значение от цената, която плащам”, споделя Елица.

Дарителска сметка

Банка: ДСК

IBAN: BG33STSA93000026481078

Титуляр: Елица Кръстанова Крушкина
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР