Млада жена с тежка закана в мрежата. Тя се кани

...
Млада жена с тежка закана в мрежата. Тя се кани
Коментари Харесай

Млада майка иска да трови домашно куче. Защо?

Млада жена с тежка закана в мрежата. Тя се кани да хвърли " апетитен " колбас на домашна белгийска овчарка. От обявата се подразбира, че става въпрос за нездравословна добавка към храната, а консуматори на мрежата допускат, че става въпрос за отрова.

Ана Николова споделя, че нейният домакински любим,  разхождан от татко ѝ, бил атакуван от едрото куче. Тя предизвестява във Фейсбук, че е " приготвила... апетитен колбас "   за животното, който кучето щяло да " хапне с приятност ". Тогава, когато дамата и овчарката се срещнат.

Историята се разиграла във варненския квартал " Владиславово ". Бащата на дамата разхождал домашния любим на фамилията - дребен шпиц, когато били нападната от белгийската овчарка - разхождала се свободно.

В последна сметка шпицът бил избавен, само че бащата се отървал със стрес. Ситуацията тормози Николова, която се чуди какъв би бил резултатът, в случай че бе нападната тя и детето ѝ.

Вижте обявата на Ана Николова:

" До стопанина на куче порода Белгийска овчарка Малиноа, свободно пусната до магазина на обръщача бл. 22!

Днес татко ми колкото да е избавил домашното ни куче порода - немски шпиц, от този нападателен помияр!

Предупреждавам, приготвила съм си апетитен колбас за кученцето и сега, в който го видя още веднъж пуснато, ще си го хапне с приятност!

Защото към този момент ми писна от тъпи и безотговорни стопани в този квартал! Явно се оказва, че уличните кучета не закачат никой и злополуките най- постоянно стават поради свободно пуснати домашни кучета! Това можеше да съм аз с количка и 10 м. бебе … Не ми се мисли тогава... "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР