Млада жена отнесе 1 500 лева глоба, защото обиждала полицаи,

...
Млада жена отнесе 1 500 лева глоба, защото обиждала полицаи,
Коментари Харесай

Глобили 1 500 лева жена, обиждала и снимала полицаи без съгласието им

Млада жена отнесе 1 500 лв. санкция, тъй като обиждала служители на реда, изпълняващи служебните си отговорности и ги снимала без единодушието им, до момента в който претърсвали къщата на майка й. Освен това гражданката е наказана от Районния съд в Пазарджик да заплати на един от тях - контрольор Красимир Кръстев и 2 000 лв. обезщетение, както и да поеме разноските по делото. Тя апелира решението, което ще бъде гледано през днешния ден от 11 часа от окръжния съд.
Пререканията станали през април предходната година в село Памидово. Група униформени провеждали профилирана акция по линия на битката с контрабандата. Докато проверявали къща, начело спряла кола, а от нея излезли две дами на по към 30 години.
Едната влезнала в двора и почнала да снима петимата служители на реда, като заплашила, че ще качи фрагментите във Facebook, с цел да видели всички по какъв начин за нищо не стават. Междувременно сипела обидни прилагателни: „ Смешници, палячовци, бездарници, смотаняци “, дърпала протокола, който съставял един от чиновниците.
Негов сътрудник я предизвестил да престане, тъй като другояче ще бъде арестувана за възпрепятстване на инспекцията, само че откакто траяла да се държи надменно, се стигнало до арест. Засега един от униформените печели дело против ядосаната жена, само че излиза наяве, че и други засегнали се от държанието й са внесли цивилен искове за компенсации.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР