Млада жена, открита в бивше посолство на стойност £4 милиона,

...
Млада жена, открита в бивше посолство на стойност £4 милиона,
Коментари Харесай

Убийство в Хайд Парк: Жертвата планира да лети до Тайланд, но отмени пътуването в последния момент, казва братовчед

Млада жена, открита в бивше посолство на стойност £4 милиона, трябваше да лети до Тайланд, само че анулира пътуването в последния миг.

Служители на столичната полиция нахлуха в дома покрай Хайд парк, централен Лондон, 12 часа откакто другари на Камонан Тиамфанит показаха опасения за нейното богатство. Те разкрили 27-годишната, известна още като Анджела, безжизнена вътре. Жителите, живеещи покрай плюшената площадка покрай Бейсуотър, централен Лондон, споделят, че са чули писъци и мощна музика през нощта, преди злокобното изобретение. Нейният палач към момента е на независимост и може да е избягал от страната.

Сега братовчедът на госпожа Тиамфанит разкри, че тя самата е трябвало да бъде отвън страната с проекти да посети Тайланд за фестивала Qingming - китайски празник в чест на мъртва - преди ненадейно да реши да анулира пътуването. Тя сподели пред The ​​Times: „ Анджела сподели, че е подготвена да резервира билета, само че не можа да го направи. Шокирани сме. Говорихме за деня, в който цяло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР