Млада жена отказа секс на англичанин в Мармарис и той

...
Млада жена отказа секс на англичанин в Мармарис и той
Коментари Харесай

Млада жена отказа секс на англичанин, той я обезобрази

Млада жена отхвърли секс на англичанин в Мармарис и той я обезобрази. 35-годишна британка Ема Хигинсън бе обезобразена по време на отмора в хотелския квартал на Мармарис - Ичмелер, Турция. В последния ден от почивката си младата жена се срещнала със сънародника си Деклан Маршал, който първо опитал да прави секс с нея, а откакто тя му отказала, я пребил грубо, оповестява The Sun. Ема Хигинсън разпускала в турски клуб със свои другари.
Там се срещнала с британеца Деклан. 27-годишният мъж имал проблеми, които не му разрешавали да се върне в родината. Ема го съжалила и му предложила да преспи на дивана в хотелската й стая. Маршал решил да й се отплати по доста перверзен метод: в началото опитал да я изнасили, а когато тя почнала да се съпротивлява, я пребил грубо.
"Помня по какъв начин ми сподели, че не го почитам. Аз му обясних, че си имам другар и тогава той ме удари два пъти. Загубих схващане ", споделя Ема. Свестила се на балкона, а на всички места имало кръв.След побоя била със строшен нос и голям брой пострадвания по лицето и главата. Лекарите й създали над 50 шева. Предстои да се подложи и на пластична интервенция, тъй като след побоя даже родната й майка и сестра й не съумели да я познаят. Ема остава в Турция, до момента в който лекарите не преценяват, че положението й разрешава да се прибере до дома. Нападателят й е арестуван малко след случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР