Млада жена от унгарския град Вечеш започна да яде сурово

...
Млада жена от унгарския град Вечеш започна да яде сурово
Коментари Харесай

Млада унгарка се отдаде на суровоядството и...

Млада жена от унгарския град Вечеш стартира да яде сурово месо и яйца и реши да показа по какъв начин се усеща година след началото на опита, написа The Mirror.

25-годишната месарка и готвач Николет Кис страдала от синдром на поликистозни яйчници и храносмилателни проблеми. За задачата потърсила здравна помощ, написа burgas24.bg Диетата, която ѝ предложил експертът, предполагала потреблението на 160 грама въглехидрати дневно.

За страдание, новото меню не ѝ помогнало да се оправи със здравословните проблеми и унгарката решила да премине на сурово месо.



Младата жена твърди, че от този момент се усеща чудесно.

Като цяло Николет се храни два пъти на ден, като пропуща закуската. Понякога, когато ѝ се прияде нещо сладко и ароматно, хапва плодове и зеленчуци.

" Ям недопечен лук и чесън, в случай че желая повече усет, и боровинки, малини и ягоди, в случай че желая нещо сладко ", споделя тя.

Съпругът ѝ, 27-годишният водач на камион Роланд Кис, я поддържа, макар че самият той не яде сурово месо. " Той обаче яде доста стекове, които му подготвям. Кой мъж би отказал да яде стек всеки ден? ", пита унгарката.

За да задоволи питателните си потребности, тя харчи към 70 евро седмично за прясно сурово месо, което купува от дребни снабдители.

Николет счита, че суровото месо е доста по-лесно за мелене. Тя употребява разнообразни месни артикули - черен дроб, сърце, мозък. Това, което обаче обича най-вече, са гърди.

Въпреки обичайните вярвания, че сходна диета е нездравословна, Николет не се тормози от евентуалния риск от хранително отравяне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР