Млада жена от Сандански отчаяно търси начин да се измъкне

...
Млада жена от Сандански отчаяно търси начин да се измъкне
Коментари Харесай

23-годишната Мариела проплака: Съпругът ми ме тормози дори и след развода, след жесток побой ме вкара в болница

Млада жена от Сандански обезверено търси метод да се измъкне от продължаващия с години тормоз на брачна половинка ѝ (вече бивш), без значение от множеството тъжби, които е подавала в полицията. " Явно е, че някогашният ми брачен партньор Костадин Върсаминов, се употребява в подкрепи в полицията, откакто безочливо ми декларира, че никакви тъжби не могат да го спрат. Бяхме женени към три години и половина, имаме момченце на 3 години, което той ми взе при развода и в този момент не ми дава да го виждам, а приказва по хората, че аз не желая ", споделя 23-годишната Мариела пред struma.com.

По думите й, причина за развода им станала непрекъснатият му тормоз и ревнивост. " Лежах в болница преди време, защото ме беше пребил до безсъзнание. Прибрахме се една вечер от разходка, не знам какво му стана и стартира да ме бие грубо, припаднала съм, разсъниха се в болница. И различен път ми беше посягал, само че по леко. Затова взех решение да се разведа, нека в живота ми настъпи малко успокоение. Но не 9 месеца след развода той продължава да ме тормози, стартира ли някъде работа, търси метод да приказва с шефовете ми и да ме изгонят, ненавист ли е това, какво е. Той ми е оповестил война и не сортира средствата. Боли ме тъй като и детето не ми дава да виждам, а приказва по хората, че аз не желая ", споделя още младата жена.

" Преди към месец подадох следващата тъжба за тормоз и фамилно принуждение в полицията в Сандански, само че до през днешния ден, нито някой ме е потърсил, нито той се е спрял. Кажете какво да върша. Искам детето, желая успокоение да работя да пребивавам, проплака Мариела ", прибавя тя.

На въпроса за какво детето е присъдено на бащата от български съд, Мариела не съумява да даде свястно пояснение. Бащата бил с връзки на всички места.

От полицията в Сандански разясниха, че брачният партньор е предупреждаван неведнъж. Семейството имало и финансови неразбории, а казусът им е докладван и на прокуратурата. Детето е присъдено със правосъдно решение на бащата, по този начин, че според това решение майката може да го вижда, неведнъж сме предупреждавали Върсаминов, не стопираме да отработваме всяка нейна тъжба, по този начин, че обвиняванията, че полицията не работи не са правилни, познаваме добре случая им. Все отново огромни хора са и би трябвало да се схванат. Освен това преди време той и бе взел телефона и искахме да му образуваме дело за обир, тя обаче се отметна и отхвърли да сътрудничи, желала си единствено телефона, споделиха работещите по жалбите им.

Факт е, че сходни фамилни войни не са казус, най-страшното в тази ситуация е, че едно 3 годишно дете, пораства в условия на омраза и дива ненавист сред родителите му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР