Млада жена от Пловдив се нуждае от помощ и съпричастност.

...
Млада жена от Пловдив се нуждае от помощ и съпричастност.
Коментари Харесай

Зов за помощ: Млада жена се бори с прогресираща бъбречна недостатъчност

Млада жена от Пловдив се нуждае от помощ и съпричастност. Вече повече от година животът на 28-годишната Цветелина  Мильова е пъкъл. Младата жена се бори с прогресираща бъбречна непълнота. Заболяването е отключено при прибързано раждане.

„ Това, което ми споделят лекарите, е, че след прееклампсията аз получавам хипертония. Вече 10 години съм с високо кръвно “, споделя Цветелина.

От ден дневно бъбречните индикатори на дамата се утежняват.

Снимка: bTV

„ Тежко ми е да виждам по какъв начин страда. Постоянно плаче, тормози се. И аз нищо не мога да направя “, изясни Иван Мильов, брачен партньор на Цветелина Мильова.

„ Или диализа, която ще ми завоюва сред 5 и 7 години живот, или трансплантация, която ще ми завоюва доста години живот “, споделя за решенията, които има пред себе си младата жена.

Неин донор стана майка ѝ

Майката на Цветелина е подготвена да стане донор на щерка си. Намерена е клиника в Турция, където могат да извършат трансплантацията, само че са нужни средства, с които фамилията не разполага.

„ Операцията е на стойност 22 500 евро. Но ще са ни нужни още малко средства от горната страна, тъй като първите един-два месеца ще би трябвало да си купувам имуно-супресивните медикаменти “, споделя Цветелина.

За помощ към младата жена е открита дарителска сметка.

Дарителска сметка в УниКредит Булбанк
Цветелина Гоцева Мильова
IBAN: BG42 UNCR 7000 1525 2586 45
BIC ( SWIFT ) код: UNCRBGSF

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР