Млада жена остана инвалид, за да спаси живота на момченце,

...
Млада жена остана инвалид, за да спаси живота на момченце,
Коментари Харесай

Когато тези родители наемаха детегледачка, още не предполагаха какво ще се случи

Млада жена остана неработоспособен, с цел да избави живота на момченце, за което се грижи. Когато господин и госпожа Дейвис наема Каролин Маурер като бавачка, те считат, че са блъснали джакпота.

„ Постоянно се майтапих, че Каролин е Мери Попинз. Тя беше по-добра от нас. Ние бяхме млади родители и научихме доста от нея”, споделя Кортни Дейвис за CBS.

Преди девет месеца от Мери Попинз, младата Каролин се трансформира в дамата, което семейство Дейвис в никакъв случай няма да не помни. Всичко се случва единствено за момент. По време на ежедневната им разходка, 2-годишният Фокс се оказва в средата на пътя, а против него бързо се доближава кола.

„ Изблъсках го колкото се може по-силно напред. В това време крещях на водача да спре, което той не направи. Колата му мина през ръцете ми. И двете бяха счупени”, спомня си Каролин.

След случая тя съвсем не може да движи ръцете си. Фокс е незасегнат.

„ Той крещеше: „ Каролин, обичам те!” Сърцето ми се късаше, тъй като не можех да го хвана”,разказва младата жена.

Сега тя е изправена пред проблем, тъй като към този момент не може да работи. Нейната застраховка и тази на водача не могат да покрият медицинските разноски по възобновяване на подвижността й.

„ Не мога да държа писалка вярно и нямам мощ да пипвам предмети”, споделя Каролин. И добавя, че се надява да възвърне 80% от подвижността на ръцете си. Засега обаче не е даже покрай задачата си.

Тя и работодателите й пробват да съберат пари. В едно от видеата деца, за които се е грижила Каролин, описват какъв брой я обичат, каква прелестна готвачка е била тя и по какъв начин са обичали да рисуват дружно. Зов за помощ е оповестен и на страницата YouCaring.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР