Млада жена, която за съжаление почина след операция за отслабване

...
Млада жена, която за съжаление почина след операция за отслабване
Коментари Харесай

Последна публикация в TikTok на 20-годишно момиче, починало от неуспешна операция за отслабване на стойност £2500 в Турция

Млада жена, която за жалост умря след интервенция за намаляване в Турция, написа трогателен пост в TikTok, преди да почине.

20-годишният Морган Рибейро реши да резервира процедурата, откакто няколко години понасям жестоки насмешки от хулигани. Заедно с приятеля си Морган пътува в чужбина, с цел да може да получи стомашен маншет на стойност £2500 на 5 януари. Тя избра интервенцията в чужбина, тъй като не искаше да бъде сложена в „ листата на чакащите на NHS от години “.

Тя описа на своите почитатели в обществените медии за начинанието си и сподели: „ Последният ми пост преди интервенция за намаляване – ще се забележим от другата страна. “ Три дни след интервенцията й беше казано, че е безвредно да се прибере вкъщи. Но тя се разболя тежко при полета си за връщане до Гетуик.

Самолетът беше заставен да направи спешно кацане в Сърбия, откакто Морган претърпя септичен потрес. Оттогава се оповестява, че тя е развила зараза, откакто тънките й вътрешности са били разрязани по врем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР