Млада жена, която едва не умря след падане от 20

...
Млада жена, която едва не умря след падане от 20
Коментари Харесай

Тийнейджърка, която падна на 20 фута от скелето и счупи черепа си, се възстанови по чудо

Млада жена, която едвам не умря след рухване от 20 фута от постройка, се възвърне по знамение, с цел да може да върви още веднъж.

Ниам Данч, 18, работеше на скелето на строителен обект, когато припадна и падна на три етажа. Тя не носеше каска и падна на главата си и беше превозена с въздушна кола за спешна помощ до болница Derriford в Плимут. Ниам, тогава на 17 години, счупи черепа си, счупи очната си празнина и имаше няколко кръвоизливи в мозъка си.

Тя беше сложена в изкуствена кома за 21 дни. Тя прохожда няколко седмици след напускането на болничното заведение, макар че й е казано, че й следва шестмесечна рехабилитация. За да „ върне “ на хората, които избавиха живота й, Ниам събра близо £2 000 за екипажите на въздушната кола за спешна помощ, като направи спонсорирано скок с парашут.

Ниам, която работи в магазин за коли, от Тонтън, Съмърсет, сподели: „ Исках да върна нещо. Ако отнеме повече време, щях да съм мъртъв. Бяхме на последния етаж. Не мога да си спомня за какво припаднах или дали се спънах. Мисля,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР