Млада жена и 34-годишен мъж бяха арестувани от служители на

...
Млада жена и 34-годишен мъж бяха арестувани от служители на
Коментари Харесай

Брутално нападение! Християна и Тодор атакуваха в гръб жена пред дома й в Бургас

Млада жена и 34-годишен мъж бяха задържани от чиновници на Второ РУ-Бургас за жесток обир, осъществен в последния ден на февруари в региона на Новата поща. Полицаите разкрили закононарушението за броени дни благодарение на трима очевидци, които пробвали да се притекат на помощ на 45-годишна жена, само че също били атакувани от крадците, оповестява " Флагман ".

Екшънът се разиграл минути след среднощ на 28.02 на ул. „ Иван Рилски” в града. Бургазлийката се прибирала вкъщи, когато тъкмо пред входната врата на личната си кооперация е нападаната в тил от 34-годишния Тодор К. от Средец и 19-годишната Християна Т. от Бургас. Тодор напръскал жертвата си със спрей в лицето, съборил я на земята и издърпал дамската й чанта.

Трима бургазлии станали очевидци на грабежа и незабавно се притекли на помощ 45-годишната жена. Единият от тях обаче е атакуван в тил от Християна, която го напръскала със спрей в лицето, до момента в който помагал на потърпевшата.

Тодор К. и Християна Т. са задържани за период от 24 часа. Двамата създали цялостни признания. Работата по случая продължава от чиновници на Второ Районно ръководство – Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР