Млада жена е открита намушкана с нож в монтанското село

...
Млада жена е открита намушкана с нож в монтанското село
Коментари Харесай

Кървава драма: Млада жена е намушкана с нож край Монтана

Млада жена е открита намушкана с нож в монтанското село Медковец, оповестиха от полицията в Монтана. Кървавата драма се разиграла през вчерашния ден следобяд.

Тогава на незабавния телефон 112 е бил подаден сигнал от мъж, който се показал за родственик на потърпевшата. Той декларирал, че 21- годишна жена от Медковец е с тежка прободна рана в региона на гърба. Веднага след сигнала на мястото пристигнали екип от дежурни служители на реда и кола за спешна помощ.

Медиците транспортирали дамата в ломската болница, само че откакто се влошила, тя била преместена в реанимацията в Монтана. При разпита на фамилията на потърпевшата Т. В. И., се пробвали да заблудят криминалистите, че се е наранила след рухване при чешмата в двора на къщата.

Те обяснили, че там имало кухненски ножове и 21-годишната се пробола на единия при рухването на земята. При огледа обаче униформените открили, че версията на роднините не дава отговор на истината.

В хода на почналото следствие служителите на реда арестували обвинения мъж - 24-годишният А. Л. Ц., с който потърпевшата живее на фамилни начала, написа " ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР