Млада гангстерка бе арестувана, след като заплаши шофьор на автобус

...
Млада гангстерка бе арестувана, след като заплаши шофьор на автобус
Коментари Харесай

Невиждан екшън! 20-годишна гангстерка налетя на шофьор, за да му изтръгне очите и гръкляна

Млада гангстерка бе задържана, откакто заплаши водач на рейс да му изтръгне очите и след това да нахрани жена му с тях. 20-годишната Меган Чери също по този начин се изплю в очите на лидера на рейса на университета МакГил в Монреал, Канада. Това написа Daily Record.

Момичето също заплашило да среже гърлото на водача, в случай че помръдне. Тя го държала за шията пред очите на смаяните пасажери.

Водачът, който бил от скоро на тази работа, трябвало да напусне рейса и да потърси здравна помощ поради жестоката офанзива на Чери.

Причината за нападението била фактът, че Меган трябвало да бъде таксувана като възрастен, а не като дете. Тя упорствала, че би трябвало да заплати като за дете, само че когато получила отвод, се разгневила, почнала да крещи и да кълне водача.

Меган споделила на лидера, че ще го накаже с ножа, който крие в чантата си, като му разреже гърлото. После го заплашила, че ще му изтръгне очите и ще нахрани жена му с тях, а най-после се изплюла в лицето му.

След като била задържана, тя споделила, че не е намушкала никого и отрекла да е носила нож в чантата си.

Шери бе приета за отговорна по обвинявания за заплашително и обидно държание, което може да аргументи на един рационален човек боязън и паника.

В съда момичето описало личното си държание като непоносимо и се разплакало.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР