Млада булка от Таджикистан се самоуби 40 дни след сватбата

...
Млада булка от Таджикистан се самоуби 40 дни след сватбата
Коментари Харесай

Младоженка се самоуби, съпругът й не вярвал, че е девствена

Млада младоженка от Таджикистан се самоуби 40 дни след сватбата си. Причината – 40-годишният й брачен партньор твърдял, че му е показала подправен тест, доказващ девствеността й, оповестява „ Independent”.

Подобни проби са наложени от управляващите в азиатската страна. Медицински прегледи преди венчавката се вършат и на мъжете, и на дамите.

18-годишната Ряаджаби Куршед лишила личния си живот, откакто брачният партньор й решил да подписа брак с още една жена. Момичето обяснило на родителите си, че в продължение на месец и половина понася нечовечен психически тормоз от страна на мъжа си. Той я принудил да си направи още два теста, с изключение на наложителния по закон. Не повярвал обаче на резултатите на нито една от „ проверките”.

След гибелта на младоженката половинката й бил упрекнат в склоняване към самоубийство. Ако бъде приет за отговорен от съда, може да получи наказване от осем години затвор.

В своя отбрана мъжът декларира: „ Съпругата ми ми даде документално позволение да се оженя още един път, тъй като тя не беше девствена, когато сключихме брак”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР