Млада булка от Таджикистан се самоуби 40 дни след сватбата

...
Млада булка от Таджикистан се самоуби 40 дни след сватбата
Коментари Харесай

Млада булка от Таджикистан се самоуби 40 дни след сватбата си

Млада младоженка от Таджикистан се самоуби 40 дни след сватбата си. Причината – 40-годишният й брачен партньор твърдял, че му е показала подправен тест, доказващ девствеността й, оповестява „ Independent ”, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.

Подобни проби са наложени от управляващите в азиатската страна. Медицински прегледи преди венчавката се вършат и на мъжете, и на дамите.

18-годишната Ряаджаби Куршед лишила личния си живот, откакто брачният партньор й решил да подписа брак с още една жена. Момичето обяснило на родителите си, че в продължение на месец и половина понася нечовечен психически тормоз от страна на мъжа си. Той я принудил да си направи още два теста, с изключение на наложителния по закон. Не повярвал обаче на резултатите на нито една от „ инспекциите ”.

След гибелта на младоженката половинката й бил упрекнат в склоняване към самоубийство. Ако бъде приет за отговорен от съда, може да получи наказване от осем години затвор.

В своя отбрана мъжът декларира: „ Съпругата ми ми даде документално позволение да се оженя още един път, тъй като тя не беше девствена, когато сключихме брак ”.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР