Млада британка стана анорексичка, за да изглежда добре в роклята

...
Млада британка стана анорексичка, за да изглежда добре в роклята
Коментари Харесай

Млада британка стана анорексичка заради сватбата на сестра си

Млада британка стана анорексичка, с цел да наподобява добре в роклята за сватбата на сестра си, оповестява „ Мирър ”. 18-годишната Кейти Смит от Олдъм тежала едвам 41 кг.

От 15-годишна възраст почнала да приема едвам по 100 калории на ден, да пие хапчета за намаляване и да бяга до изнемощяване. Така свалила 28 кг. и носела облекла детски размер.



Момичето признава, че облеклата й постоянно са били S размер, само че поради плуването мускулите й били добре развити и тежала към 70 кг.



До сватбата на сестра си била удовлетворена от фигурата си, само че когато премерила шаферската рокля, въобще не останала впечатлена от гледката и почнала да ненавижда тялото си.



За да прикрие следите от отслабването, Смит почнала да носи торбести облекла и се отказала от плуването. „ Мускулите ми непрекъснато ме боляха, беше ми доста студено и по тази причина носех доста облекла. Когато се къпех, ми падаха цели кичури коса, доста коса оставаше и по възглавницата”, спомня си момичето.



На самата женитба Кейти не хапнала нищо, а единствено ровела в чинията, с цел да заблуди фамилията си. Чувствала се непоносимо, а роклята, която преди време изпълвала, в този момент непрестанно се свличала от тялото й.



В последна сметка, Кейти се озовала в болница, където след месеци лекуване съумяла да възвърне част от килограмите си и в този момент към този момент тежи 64 кг.



Младата британка не вярвала, че ще доживее до 18-ата си годишнина и единствено постоянните сеанси при психиатъра и лекуването, поради което пропуснала година от учебно заведение, са й помогнали да възвърне част от изгубеното тегло. Да преодолее отвращението си към храната пък й помогнала музиката. Когато сядала на масата, постоянно слушала части на обичаната си тайфа 30 Seconds to Mars.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР