Млада българка, завършила История на изкуството в Оксфорд и готвеща

...
Млада българка, завършила История на изкуството в Оксфорд и готвеща
Коментари Харесай

Билалов загуби ума и дума от тези отговори на млада дама

Млада българка, приключила " История на изкуството " в Оксфорд и готвеща се за докторантура в Лондон, накара водещият на " Стани богат " Михаил Билалов да се чуди къде е попаднал поради откровената й липса на познания, в това число и в региона, където се допуска, че би трябвало да е добра.

Рада Георгиева разочарова доста почитателите на известната игра, които чакаха от нея необятни познания поради елитното й образование. На нея, също така, й се паднала не толкоз сложни въпроси, които обаче се оказаха непреодолими.

Още на въпрос за 500 лева Рада не съумя да се сети в коя от четирите посочени страни валутата не се посочва " крона ".

Наложи се оксфордската възпитаничка да търси помощ от майка си в публиката, която, несъмнено, незабавно й сподели правилния отговор: Унгария. За късмет на Рада, следващият въпрос беше обвързван с традицията за пиенето на английски чай, където най-сетне тя сподели познания.

Увереността ѝ обаче бързо спадна с следващия въпрос - обвързван с небеизвестния документален филм " Чия е тази ария "  на Адела Пеева. Оказа се, че макар че е магистър тъкмо по история на изкуството, младата българка няма огромни знания нито за българско кино, нито за балкански фолклор.

Тя прибегна до останалите си два жокера, защото нямаше ни най-малка концепция какъв би бил отговора на въпроса на следващия въпрос. Верният отговор, в тази ситуация, е химна на Странджа " Ясен месец ", който съществува във всички страни на Балканите под разнородни форми.

Финалната права на срамното присъединяване на Рада Георгиева бе белязано от въпрос за теорията за еволюцията и Чарлз Дарвин.

Рада просто погледна като препарирана вероятните отговори, само че по този начин и не стигна до избрана логичност, която да я води, или най-малко да я насочи, към правилния, който в тази ситуация бе: " Галапагоски чинки ".

Извън играта брюнетката даде погрешен отговор, който се оказа неверен, а на Михаил Билалов не му остана друго, с изключение на да ѝ пожелае бъдещи академични триумфи, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР