Млад варненец бе арестуван за груба хулиганска проява в Пловдив,

...
Млад варненец бе арестуван за груба хулиганска проява в Пловдив,
Коментари Харесай

Арестуваха варненец за хулиганска проява в Пловдив

Млад варненец бе задържан за груба хулиганска демонстрация в Пловдив, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Около 22.30 ч. нощес водач позвънил на тел. 112 и съобщил, че на ул. „ Васил Левски “ в града на тепетата лидер на лек автомобилспрял паралелно на неговата кола и размахал отсреща му револвер и още веднъж потеглил. По думи на пострадалия, обстановката се разиграла малко откакто сред двете коли имало засечка в придвижване. В Трето районно управление (на МВР) последвала незабавна организация за определяне на въпросния автомобил, а описанието му било подадено до всички полицейски патрули в града. Много скоро колата е видяна и спряна на територията на Второ районно управление (на МВР), а инспекцията посочила, че зад кормилото е 18-годишен гражданин на Варна. От него е конфискуван употребения предупредителен газов револвер.

Младежът е с няколко криминалистични регистрации и присъди, измежду които за безчинство и обири. С полицейска заповед е арестуван за период до 24 часа в Трето районно управление (на МВР). Образувано е бързо произвеждане.

Междувременно, в първите минути на вчерашния ден на сигнал за проявена експанзия на пътя реагирали и чиновници от Второ районно управление (на МВР) в Пловдив. Според предварителната информация, при спор за преимущество на кръстовище сред бул. „ Пещерско шосе “ и ул. “Царевец “, 23-годишен водач нанесъл побой над лидер на 18 години. Криминално проявеният и осъждан нападател е отведен за едно денонощие в районното ръководство. Срещу него се води инспекция за нанесена телесна щета по хулигански подбуди.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР