Млад татко от София предизвика истинска полемика във Фейсбук. Там

...
Млад татко от София предизвика истинска полемика във Фейсбук. Там
Коментари Харесай

Татко от София изуми всички с това, което направи с бебето си

Млад баща от София провокира същинска дискусия във Facebook. Там бе оповестена фотография, на която мъжът е поставил в пазарска кошница бебето и най-спокойно си преглежда артикули в магазин.

От коментара на дамата, споделила фотографията, излиза наяве, че това е в дребен, квартален магазин, където няма колички, пригодени за дребни деца.

Явно в старанието си да управлява дребната, той я е напъхал в пазарската кошница и я носи.

Накрая излиза наяве, че фрагментът е изработен от майката, която е решила да показа хумористичната фотография във Facebook.



Някои консуматори, обаче, откриха това за извънредно рисково и започнаха да пишат, че детето било изложено на риск. Други се радват на благата фотография.

Ето единствено част от мненията под фотографията:

"Ето поради такива родители е създадена новата Национална тактика за детето. Да го пращат в Норвегия, където няма да го мъкнат в мръсна пазарска кошница! "

"Къде ги продават тия сладурчета? Искам и аз едно да си взема. "

"Важно е да не го не помни някъде. "

"Надявам се, че проверихте периода на валидност на детето преди да го закупите. "

"Преди години имаше проучване какъв брой мръсни са в действителност количките и кошниците, с които пазарим в магазина... "

"Гнусна работа, би трябвало да им се не помни да влизат с гадните си мръсни деца, изключително пък в София, там дори на са хора! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР