Млад търговец изчезна мистериозно на гръцко-българската граница. 35-годишният Христос Ризоз

...
Млад търговец изчезна мистериозно на гръцко-българската граница. 35-годишният Христос Ризоз
Коментари Харесай

Млад гръцки бизнесмен звънна на майка си от границата с България и потъна вдън земя

Млад търговец изчезна мистериозно на гръцко-българската граница. 35-годишният Христос Ризоз от Солун търсят околните му благодарение на предаването „ Светлина в тунела “.

За финален път младият мъж е приказвал с майка си на 8 май 2017 година от границата с България – Промахон, като е споделил, че се готви да се върне вкъщи. Връзката стопира внезапно и по-късно следите му се губят, настояват неговите близки, написа " Български вести ".

Според българската полиция Христос е минал граница с рейс предходния ден.

Христо се е занимавал с търговия на дървесина и е имал български сътрудници, които обаче не познава персонално защото е употребил медиатор за бизнеса си. Същият български медиатор, още веднъж съгласно информация е пътувал дружно с него, а Христо е носил в себе си пари за закупуване на дървен материал.



С помощта на българска журналистка проверяващото гръцко предаване съумява да се свърже с двете български компании, с които гръцкия бизнесмен е работил и има издадени фактури, само че и от двете изрично споделиха, че не познават персонално лицето и че са работили с медиатор. Едната компания е със седалище в Сандански, а другата в региона на Монтана.

Родителите и братът на Христос, които бяха нощес в студиото на предаването умоляват управляващите и на двете страни, само че и всеки, който знае нещо за неговото положение, да им помогне и се обади в полицейско ръководство или дипломатическите управляващи на някои от двете страни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР