Млад шофьор, минал на червен светофар, е блъснал автомобил, в

...
Млад шофьор, минал на червен светофар, е блъснал автомобил, в
Коментари Харесай

Младеж, минал на червено, блъсна кола с екипа на Карбовски

Млад водач, минал на червен светофар, е блъснал автомобил, в който е пътувал екипът на Мартин Карбовски. За злополуката заяви самият публицист в профила си във Facebook.

Инцидентът е станал към обяд през днешния ден, само че Карбовски не оповестява къде, а единствено разгласява фотоси на колата със смачкана предна част. От поста му излиза наяве, че негов сътрудник е със счупена ръка. Не е ясно дали водещият на " Втори проект " е бил в автомобила.



Навръх Великден - 19 април, 22-годишният Кристиан Николов опустоши с джипа си Ауди Q7 спрелия на червен светофар на кръстовището на ул. " Хенрик Ибсен " и бул. " Черни връх " автомобил на телевизионния водещ Милен Цветков. 53-годишният Милен издъхна в колата за спешна помощ на път за " Пирогов ", а при аутопсията стана ясно, че той е имал четири несъвместими с живота контузии от удара.

Кристиан, за който бе открито, че е карал след приложимост на четири типа дрога, бе арестуван и упрекнат, обвиняване получи и майка му, която му е дала служебния джип. Спътниците на младежа също са с обвинявания.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР