Млад полицай от Първо районно управление на МВР е катастрофиралият

...
Млад полицай от Първо районно управление на МВР е катастрофиралият
Коментари Харесай

Разбра се кой е пловдивският полицай от зрелищното меле край гарата

Млад служител на реда от Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи е авариралият в събота сутринта водач в кръговото против Централна гара в Пловдив, написа „ Марица “. Той работи към Охранителна полиция при сектора в Кючук Париж и има непретенциозен трудов стаж като еднообразен – не повече от две години.

Припомняме, че лидер в нетрезво положение се заби с джипа си „ Хонда “ в градинката на колелото до гарата, като събори билборд и се блъсна в дърво. Оказа се, че служителят на реда е карал след приложимост на алкохол. Заедно с него в колата е имало и различен човек, който се е возел до него.

Произшествието стана към 5,30 ч. в събота. Пристигналите на мястото униформени сътрудници на лидера го тествали с дрегер и тестът дала позитивен резултат. По време на случая авариралият служител на реда не е бил на работа.

В злополуката няма потърпевши, само че са нанесени доста материални вреди както на рекламното оборудване, по този начин и на джипа. В момента смачканата кола се намира в двора на пловдивския КАТ.

По случая е формирано следствено дело.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР