Млад пловдвивчанин реши да спретне твърде неморално отмъщение на бившата

...
Млад пловдвивчанин реши да спретне твърде неморално отмъщение на бившата
Коментари Харесай

Порно отмъщение организира пловдивчанин за бившата си, но после му се стъжни

Млад пловдвивчанин реши да спретне прекомерно аморално възмездие на някогашната си другарка, като качи порно клипове с нея в известен интернет уебсайт (18+). Като гарнитура показал имената на пострадалата и телефонния ѝ номер в описанието към клиповете, с концепцията да стартират да я тормозят загорели мъжаги за полови услуги. След няколко месеца следствие младежът получил обвиняване за стореното и бил изправен подред съда, където получил наказване – санкция от 1000 лв., пишат сътрудниците от plovdiv24.bg.

Началото на скандалната история е през месец май 2019 година Тогава връзките в двойката се влошили и настъпила разлъка. През септември младежът почнал да прави многократни опити да комуникира с някогашната си, тъй като желал отново да бъдат дружно, само че не получил схващане от дамата, за която раздялата била дефинитивна.

Докато двамата били в интимна връзка, те снимали пет видеоклипа с полови актове и фелацио. Имало и една разголена фотография на младата жена. Тъй като тя отказвала да възобнови интимните си връзки с обвинения, през ноември той качил от преносимия компютър си клиповете и фотографията в известен порно уебсайт. Оставил имената и телефонния ѝ номер в описанието.

Малко по-късно с някогашната му се свързал някакъв мъж. Обяснил, че е човек с благоприятни условия и можел да си заплати всевъзможни услуги. Тя го отрязала и дала отговор, че е станала неточност и я бърка с някоя друга. В следствие вайбърът и телефонът на жертвата почнали да се пукат по шевовете от позвънявания от разнообразни лица, с оферти за осъществяване на полови услуги от нейна страна.

Тя съумяла да разбере от един от извършените диалози, че в порно уебсайт са били качени клиповете и персоналните ѝ данни, заради което и лицата ѝ звънели. Дамата проверила уеб страницата и видяла клиповете, които били снимали с някогашния ѝ другар.

След къса преписка с един от админите на уеб страницата, клиповете били свалени. Тя се обърнала и към свои познати, които били другари на обвинения – след извършени беседи те удостоверили, че точно той е качил клиповете, тъй като желал да я нарани.

В края на месец декември обвиненият още веднъж качил в същия уебсайт клиповете и фотографията. През януари момичето още веднъж ги видяла качени с нета и сезирала способените органи. Полицаи иззели преносимия компютър на момчето и намерили клиповете скрити в директориите на системата. Момчето било обещано на съд.

Пред магистратите обяснил признал виновност за случилото се и обяснил, че съжалява за стореното.

Съдът сметнал, че с действието са наранени публични връзки, свързани с нравствеността, интимния живот на жителите и половия морал. За закононарушението по чл.159, ал.2 от Наказателен кодекс е планувано наказване " отнемане от независимост “ до две години и " санкция “ от хиляда до три хиляди лв..

Тъй като обвиненият не бил осъждан за съзнателно закононарушение от общ темперамент и не бил освобождаван от наказателна отговорност, а наказването е до 2 години, магистратите решили, че единствено този път могат да му спестят пандиза и да му наложат санкция от 1000 лв..

Решението предстои на обжалване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР