Млад пловдивски футболист беше арестуван вчера в Търговската гимназия в

...
Млад пловдивски футболист беше арестуван вчера в Търговската гимназия в
Коментари Харесай

Арест в Търговската: Закопчаха футболист на чина

Млад пловдивски футболист беше задържан през вчерашния ден в Търговската гимназия в Пловдив. Цивилни чиновници на Криминална полиция пристигнали в учебното заведение през вчерашния ден предобед и непосредствено влезнали в класната стая, където учел 18-годишният единайсетокласник Даниел В.

Полицаите взели младежа напряко от чина и му щракнали белезниците. Свидетели на ареста станали десетки възпитаници, които след това през целия ден разясниха зрелищната акция.  Според децата от учебното заведение Даниел тренира футбол в пловдивския клуб „ Ботев 2002 “. В гимназията обаче съвсем всички знаят, че се е занимавал с продажба на марихуана. Тарифата му била 5 лв. за 0,25 грама трева. Половин грам търгувал за десетачка, а грамът вървял по 20 лв..

„ Марица “ научи, че през вчерашния ден следобяд Даниел не е участвал на тренировката на клуба, в който играе, а телефонът му бил изключен още от предходния ден. Съотборниците му обаче по този начин и не разбрали, че е задържан.

Засега не е ясно дали ченгетата, които са работили по сигнал, са разкрили дрога при обиска на Даниел. Трева обаче е открита у приятеля му Дамян А., който също е бил арестуван.

От профила на младия футболист във фейсбук се вижда, че с изключение на на футбола, той е обожател на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Увлича се по групи с вицове и цитати от книги и филми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР