Млад мъж запали кооперация в Монтана, съобщиха от полицията. Случилото се

...
Млад мъж запали кооперация в Монтана, съобщиха от полицията.
Случилото се
Коментари Харесай

Млад мъж драсна клечката на кооперация в Монтана, тикнаха го зад решетките

Млад мъж възпламени кооперация в Монтана, оповестиха от полицията.
Случилото се е от през вчерашния ден. Около 3.30 часа е подаден сигнал на тел. 112. Обадилият се декларирал, че е запалено таванско помещение и покривна структура на кооперация на четири етажа на ул. "Васил Левски " в града. Вследствие на зародилия пожар изцяло са изгорели 150 кв.м. покривна структура, 85 кв.м. таванско помещение, бяла и черна техника, както и домашно имущество. Собственици на парцелите са две жителки на област Перник и Монтана. Пожарът е сподавен от огнеборци на пожарната в града на Огоста.
Впоследствие в региона на ул. "Асен Златаров " чиновници на група за защита на публичния ред при районното упралвение открили наемателя на запаленото таванско помещение – 34-годишен гражданин на монтанското село Сумер.
Той е арестуван за 24 часа в полицейския арест на районното ръководство, като са снети обтривки и от двете му ръце. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, която е направила оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 331, алинея 1 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР