Млад мъж загина след жесток удар в пиян каруцар, който,

...
Млад мъж загина след жесток удар в пиян каруцар, който,
Коментари Харесай

22-годишният Исмаил е загиналият при свирепия удар в каруца

 Млад мъж почина след нечовечен удар в пийнал каруцар, който, както се движел необозначен и без светлини по първокачествен път-6, водещ към с. Търничени. Инцидентът с 22-годишния Исмаил Бесоолу станал във вторник вечерта към 22,30 ч., написа " Телеграф ".

Исмаил бил от с. Александрово и се движел с колата си БМВ. Служители на КАТ- Казанлък споделиха, че автомобилът се е движел с извънредно висока скорост и водачът не е имал време и опция да отреагира на ненадейно появилото се върху асфалта возило с жива двигателна сила, което нямало светлоотразители. След удара в каруцата БМВ-то се претъркаляло в двора на прилежаща бензиностанция. По тъжна подигравка на ориста обектът бил на чичо му - известния предприемач Иса Бесоолу. Там колата помляла два железни стълба, част от стоманобетонната ограда и паркираните там две коли.   

Часове наред се наложило да бъдат рязани смачканите ламарини, с цел да бъде извадено приклещеното мъртво тяло на момчето. Каруцарят, гражданин на село Горно Черковище, се отървал единствено със синини и натъртвания, при прегледа с дрегер станало ясно, че е седнал на капрата с 2,07 промила алкохол в издишания въздух.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР