Млад мъж с хубава работа, който е учил и работил

...
Млад мъж с хубава работа, който е учил и работил
Коментари Харесай

Жесток скандал! Охранители пребиха момче в Кауфланд, защото краде... батерии!

Млад мъж с хубава работа, който е учил и работил в чужбина, бе пребит от охранители в " Кауфланд ". Ради Лазаров бил обвинен, че краде акумулатори, за които имал записка от различен магазин. Яките момчета обаче не дочакали да схванат, каква е цялата история и блъснали здрав тупаник на някогашния футболист, заяви самият той във " Facebook ", написа Блиц.

``
реклама

Лазаров повикал полиция, а шефът на магазина и защитата се изпокрили. Ради Лазаров счита да съди нападателите си.

Ето и цялата му история, разказана в обществената мрежа. Публикуваме текста без редакторска интервенция: 

" Биха ме, тъй като ме набедиха за апаш. За апаш на акумулатори в #KauflandBulgaria. И по-конкретно, в печално известния с предходни случаи на упражнено принуждение от охранители към клиенти магазин в ж.к. " Дружба ", на ул. " Хайделберг " -1. Магазин, в който съвсем всяка вечер пазаря. Магазин, в който съвсем всеки ден пазари и моята майка. Магазин, на който фамилията ми е клиент от първия му работен ден и магазин, в който цялата ми фамилия е похарчила хиляди левове през последните повече от 10 години.

Бях псуван брутално и неведнъж. Бях обиждан и именуван с всевъзможни вулгаризми и прилагателни, които даже ми е неловко да напиша. Бях заплашван на няколко пъти, в това число и когато на мястото пристигна патрул -със разпра и с почистване на сметките отвън рамките на магазина ", написа той.

Охраната се задействала, откакто заподозряла младия мъж, че има в джоба си акумулатори от магазина.

" Ами, не. Не крадях акумулатори. Купувах си вода, вечеря и.. акумулатори! И за моя зла орис, в джоба си имах отворено пакетче с две акумулатори, което бях закупил по-рано денем на 17-ти от магазина на #MrBricolageBulgaria на бул. " Цариградско шосе ".

Пакетче, за КОЕТО ИМАХ КАСОВ БОН!!! На касата, откакто заплатих покупките си, бях спрян от други двама, безусловно несъответстващи като държание и реакции чиновници - момче и жена. Впоследствие, дамата се скри и не даде сведения пред полицията, а бе длъжна да го направи! Тези двама души, които нито един път не отвърнаха на апела ми да се легитимират, непосредствено ме нападнаха с неуместното изречение: " Обвинен сте в кражба на акумулатори "! ", написа още Лазаров.

Когато идва полицията, с цел да се обясни случая, охранителите и управлението на магазина се скриват.

" В един миг комедията стана цялостна, и заместник-управителя, и агресора, избягаха. Скриха се от служителите на реда, които бяха разигравани безочливо повече от час, до момента в който принудят двамата да се върнат, да подпишат показанията си и да спазят закона.

Към физическата болежка съм ваксиниран. Няма нещо, което не съм си чупил като футболист. Но знаете ли, няма нищо по-страшно от душевната болежка.
А мен тази нощ ме боли душата. Прекарах последните 15 години отвън България. Играех футбол, приключих висшето си обучение в Съединени американски щати, състезавах се, а след това, учех и работех за огромни интернационалните компании в Норвегия и Сърбия. Живеех добър живот, имах добър стандарт, само че сърцето ми си беше в моята България. В България е заровен татко ми, в България надалеч от мен бях оставил майка ми, сестра ми и шепа правилни другари ", споделя още Ради Лазаров.

" И все към България ме теглеше и все бях трагичен и все тъгувах. Накрая, преди година, взех решение, че е извънредно време да се прибера. У дома. От 18-годишен не знаех тъкмо къде е домът ми, тъй като той непрекъснато бе някъде другаде, единствено не и там, откъдето бях тръгнал.
Погнусен съм. Отвратен съм. Огорчен съм. Раздвоен съм.

ВНИМАНИЕ: Момчето с черния суичър и белите маратонки бие и набеждава клиентите в " Кауфланд " за крадци, момчето със сивата качулка и дамата с очилата - упрекват в кражба, чувствайки се очевидно по-върховен орган от Прокуратурата. Момчето със сивия пуловер пък имаше неприятен ден - трябваше да се черви в ролята си на заместник-управител на магазина, написа още потърпевшият.

Ради Лазаров ще мине нови прегледи през днешния ден в " Пирогов ", откакто през нощта се е почувствал зле. 

Бележка за батериите от " Бриколаж " и от " Кауфланд ".







Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР