Млад мъж пострада след челен удар между два автомобила на

...
Млад мъж пострада след челен удар между два автомобила на
Коментари Харесай

Челен удар между две коли край село Червена вода, има пострадал

Млад мъж пострада след преден удар сред два автомобила на изхода на село Червена вода в посока Русе. Инцидентът е станал малко преди 13 часа през днешния ден на разклона за село Николово.

По първична информация автомобилът с разградска регистрация, ръководен от 24-годишна жена, е пътувал от Николово в посока Червена вода. Навлязла е в кръстовището, само че против нея, в посока Русе, се движила кола с варненска регистрация. Шофьорът понижил, само че в същото време лидерът зад него подхванал изпреварване.

Ударил челно колата на дамата. На място пристигнали екипи на полицията и незабавна помощ. След обзор на място в русенската болница е откаран единствено мъжът. Жената и лидерът на третия автомобил не са съществено потърпевши.

Пред Българска национална телевизия тя описа, че отивала при родителите си в село Смирненски. Имала шофьорска брошура от две години и постоянно минавала по този път.

Причините за случая се обясняват. Движението в региона се контролира от чиновници на Пътна полиция. Пропускат се единствено коли. Наложи се няколко камиона и един рейс да изчакат, с цел да бъде почистено пътното платно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР