Млад мъж отказва да се изнесе от жилището на баба

...
Млад мъж отказва да се изнесе от жилището на баба
Коментари Харесай

„Голямо бебе“ тормози баба си

Млад мъж отхвърля да се изнесе от жилището на баба си.
„ Голямо бебе “ – с този израз хората на Запад назовават пълнолетните жители, които още не са се изнесли от жилището на родителите си. В България обаче следим и по-критични феномени. Като това 32-годишен внук да живее при баба си и да я тормози.

82-годишната Тодорка Йовева се оплака в ефира на Bulgaria On Air. Тя показа пред камерите, че внукът ѝ Наско и приятелката му към момента населяват нейния апартамент. Основният проблем е, че двойката не давала нито лев за битови сметки, а товарела старата жена да ги заплаща.

Обяснението на Наско е, че той е направил ремонт на банята в дома на баба си, без тя да взе участие финансово. Това очевидно дало съображение на младия мъж да не се усеща задължен да заплаща сметките за парно и вода.

„ Година и половина не са плащали парно! 1702 лв. съм платила! 711 лв. вода! Също година и половина не е плащана! Аз ги платих, тъй като пристигна писмо, че ще ме съдят! ", описа 82-годишната Тодорка пред кореспондент на Bulgaria ON AIR.

Бабата и внукът стигнали даже до физическа кавга, само че за благополучие тя не била сериозна.

"Той ми хвана ръцете, само че не посегна да ме удари. Ходих два пъти до полицията, те ми споделят нямаме право да се месим в фамилните ви работи! “, описа старата жена.

Битовият проблем поражда редица въпроси, като този за дълга на младите към възрастните, само че и за опциите, които икономическата система им дава.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР