Млад мъж от Врачанско е катастрофирал във Вършец, докато е

...
Млад мъж от Врачанско е катастрофирал във Вършец, докато е
Коментари Харесай

След бягство от полицейска проверка: Младеж от Врачанско катастрофира с колата си във Вършец, отнесе 5 акта

Млад мъж от Врачанско е аварирал във Вършец, до момента в който е бягал от полицейска инспекция, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Случката се е разиграла на 7 май. Около 23.40 часа, в кв. „ Изток” в курортния град, дежурен полицейски автопатрул подал сигнал за прекъсване на лек автомобил "Пежо 106 " със софийска регистрация. Водачът не се подчинил и траял придвижването си с висока скорост. Униформените последвали нарушителя, като на същата улица били спрени от 19-годишен гражданин на село Крива бара, който им съобщил, че същият лек автомобил, при разминаване с управлявания от него "Алфа Ромео ", го блъснал. Бягащият от ченгетата не спрял, а траял по черен път отвън Вършец. При конфликта са породени материални вреди по "Алфа Ромео "-то.
При извършените оперативно-издирвателни мероприятия е открито, че автомобилът е употребен от 21-годишен, престъпно проявения и осъждан, живеещ във врачанското село Главаци.
Проверката е открила, че той е недееспособен лидер, а управляваният автомобил е дерегистриран. Вчера 21-годишният е открит и са му формирани 4 акта за нарушавания по Закона за придвижване по пътищата и 1 акт за нарушаване по Кодекса за обезпечаване.
Нарушителят е арестуван за период до 24 часа в полицейския арест. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР