Млад мъж от Пловдив твърди, че е станал жертва на

...
Млад мъж от Пловдив твърди, че е станал жертва на
Коментари Харесай

Бой, пистолет и питбул - скандал между полицаи и граждани в Пловдив

Млад мъж от Пловдив твърди, че е станал жертва на полицейско принуждение. Цивилен чиновник на Министерство на вътрешните работи заплашил да простреля Димитър, неговата другарка и домашния им любим. Инцидентът е станал в в региона на квартал ”Тракия ”.
Димитър Донев и приятелката му решили да изведат на разходка домашния си любим – 5-месечен питбул. На улицата ги пресреща мъж, който нападателно се разкрещял на двойката, че кучето е без намордник и че нямат право на тези произволи. След това извадил револвер и го насочил към главата на кучето.

Представилият се за служител на реда Владимир Панайотов от Пазарджик почнал да наскърбява и да заплашва двойката, споделя Димитър. След като се легитимирал със служебната си карта е почнал да го удря с глава по лицето, оповестява още Вgonair

Приятелката на Димитър се обадила на телефон 112. За към 3 минути служители на реда от Шесто районно пристигнали на мястото. Димитър твърди, че при идването им държанието на цивилните им сътрудници радикално се трансформирало.

След диалог сред младите пловдивчани и органите на реда, Димитър изискал имената на господата, с цел да заведе тъжба против тях за принуждение. Според Димитър пазителите на реда го заплашили, че в случай че подаде тъжба - " Пловдив ще му се стори стеснен ".

Въпреки заканите младият мъж е подал тъжба против служителите на реда от Пазарджик в прокуратурата и Шесто районно. А той самият е глобен за това, че питбулът му е бил без мотив и намордник.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР