Млад мъж от Пазарджик с малък стаж като шофьор е

...
Млад мъж от Пазарджик с малък стаж като шофьор е
Коментари Харесай

Неопитен шофьор сътвори чутовна глупост, кацна в коритото на Марица

Млад мъж от Пазарджик с дребен стаж като водач е разрушил тази заран парапета на моста на Марица при Акумулаторния цех и се е приземил по покрив в коритото на реката. Като по знамение младежът не е получил съществени контузии и си е тръгнал от местопроизшествието, оповестява " Марица ". Малко след 9 часа там към този момент бяха представители на Община Пазарджик, които огледаха вредите по парапета на моста и опънаха жълта сигнална лента, предупреждаваща преминаващите пешеходци.





Вероятната причина за произшествието е несъобразена скорост, разяснява особено за „ Пазарджишка Марица” представителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. Той добави, че екип на „ Пътна полиция” към този момент е посетил мястото на злополуката и е почнал следствие.


Полицаите са открили кой е притежателят на колата, а по-късно се схванало, че точно той е карал по време на случая. Колата е с пазарджишка регистрация, марка „ Опел Вектра”, с десен волан.





На лидерът ще бъде търсена отговорност, тъй като не е уведомил за случая на тел. 112, а здравословното му положение е разрешавало да направи това. Тепърва ще се обяснява за какво водачът въпреки всичко не е потърсил здравна помощ и дали по този метод не се е опитал да прикрие шофиране след възможна приложимост на алкохол или други упойващи субстанции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР