Млад мъж от Кюстендил иска да помогне на бъдещ абитуриент,

...
Млад мъж от Кюстендил иска да помогне на бъдещ абитуриент,
Коментари Харесай

​Млад мъж от Кюстендил дарява лични средства и своя костюм на бъдещ абитуриент

Млад мъж от Кюстендил желае да помогне на предстоящ зрелостник, който е в тежко обществено състояние. Георги Георгиев е решил да подари персонални средства, своя костюм както и всичко належащо за празненството на бъдещия зрелостник. Благородния жест на Георги към този момент се популяризира в обществената мрежа Facebook и набира доста почитатели, които също желаят да оказват помощ на нуждаещи се бъдещи зрелостници.

Кюстендил

19-годишният Георги работи като сервитьор в едно от влиятелните заведения в Кюстендил. Преди година е приключил междинното си обучение в локалната Професионална гимназия по стопанска система и мениджмънт. Разказа, че с наближаването на абитуриентските балове му хрумнала концепцията да помогне на юноша, който не може да си разреши средства за този значим ден в живота му

Георги Георгиев: Реших да поема цялата организация за празненството, аз ще му заплатя безусловно всичко, което се изисква от мен, приказваме за облеклото, за колата, за фотографа, за кувертите в хотела, които заплаща той.
И макар, че Георги живее непретенциозно, с неголямата си заплата на сервитьор, не се колебае да направи положително на предстоящ зрелостник.

Георги Георгиев: Едно от нещата които ще му донесе е сигурно убеденост в живота, че има хора, които да му оказват помощ в сложен миг, да види че не е самичък и че има положителни хора на този свят.
Работодателят на Георги - Петър Петрушев счита, че благородния жест на младия мъж е образец за останалите.

Петър Петрушев, притежател на хотел и ресторант в с. Слокощица: Наистина заслужава овации. Това е в действителност една хубава постъпка от негова страна. Аз самият обичам да поддържам такива младежи като него.
Желанието на младия мъж е бъдещият зрелостник да е от община Кюстендил. Всеки, който знае за обществено едва семейство, което не може да посрещне абитуриентския бал на детето си, може да се свърже с Георги посредством Facebook групата " Аз съм от Кюстендил " или да му написа на персонално известие. Ще търси и шефовете на гимназиите в града, с цел да открият дружно юноша, който има потребност от помощ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР