Млад мъж остана меко казано потресен от древен ритуал, практикуван

...
Млад мъж остана меко казано потресен от древен ритуал, практикуван
Коментари Харесай

Древен секс ритуал ужаси младоженец на първата брачна нощ

Млад мъж остана меко казано покъртен от античен обред, практикуван в фамилията на бъдещата си брачна половинка. Младоженецът научил за него, до момента в който със фамилията се подготвяли за сватбата. Той показа своята история в портала Reddit.

Потребителят написа, че считал да се ожени за приятелката си. Избраницата му има огромно и грижовно семейство, с което той се схваща добре.

Булката и младоженецът са на 23 години. Двойката възнамерявала церемонията да се организира при започване на 2021 година, само че по време на подготовката за сватбата мъжът забелязал, че братовчедите на приятелката му се майтапят за сватбената им нощ. Това му се сторило необичайно.

Когато възнамерявали медения си месец, булката предложила вместо да пътуват някъде, тя да остане в дома на родителите си. Усещайки, че момичето крие нещо, мъжът я попитал за какво предлага да остане при роднините си. Тя дала отговор, че фамилията ѝ има остаряла традиция, обвързвана със сватбената нощ.

„ Булката и младоженецът би трябвало да влязат в спалнята дружно, където би трябвало да „ изпълнят " брачните си отговорности. Останалите членове на фамилията през това време чакат пред вратата, с цел да ръкопляскат и да изразят насладата си за тях, когато булката и младоженеца си тръгнат. Тогава част от чаршафа се отрязва и се пришива към огромен килим, който се пази от майката на булката”, изясни създателят на обявата.

Осъзнавайки, че бъдещият ѝ брачен партньор е обезпокоен, булката споделила, че те могат просто да се преструват, че съблюдават традицията. „ Не желая да имам нищо общо с това. Вбесих се и ѝ споделих, че при никакви условия няма да върша това пред цялото ѝ семейство “, споделя потребителят.

По-късно мъжът получил известие от бъдещата си свекърва. Жената му написала, че той очевидно към момента не схваща смисъла на фамилните обичаи и че този бит съществува откогато свят светува.

Потребителите на Reddit посъветваха създателя да държи на своето и да е безапелационен. „ Кажете им, че ще го извършите, само че в подмяна изискайте 100 глави добитък, бял жребец и тракт обработваема земя “, написа един от тях.

" Боже, фамилно одеяло за секс?! Надявам се, че то извършва единствено декоративна функционалност и бабата не спи върху него “, написа различен консуматор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР