Млад мъж на 29 години е задържан за убийството на

...
Млад мъж на 29 години е задържан за убийството на
Коментари Харесай

Младеж преби лежащо болната си баба до смърт

Млад мъж на 29 години е арестуван за убийството на баба си във Велинград.

Сигнал за случилото се битово ликвидиране е получен тази заран в полицейското ръководство на града, оповестяват от ОДМВР-Пазарджик. Станало е ясно, че 29-годишният мъж от Велинград е провокирал скандал с майка си. Скандалът се задълбочил, при което мъжът нанесъл удари на 48-годишната жена с дървена летва. След това той отишъл в прилежащата стая, където на легло била 71-годишната му баба. На нея той нанесъл голям брой удари в региона на главата и вследствие на това дамата е умряла.

Пристигналите на мястото полицейски чиновници задържали мъжа в ареста на Районно ръководство на МВР-Велинград. Той е тестван с техническо средство и пробите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни. 

Тялото на жертвата е превозено в " Съдебна медицина " -Пазарджик за аутопсия. За случилото се неотложно е известен дежурен прокурор от Окръжната прокуратура. Продължават процесуалните дейности по документиране и изясняване на тежкото закононарушение, води се разследване, допълват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР