Млад мъж и приятелката му са били нападнати и пребити,

...
Млад мъж и приятелката му са били нападнати и пребити,
Коментари Харесай

Пребиха мъж и приятелката му на светофар във Варна

Млад мъж и приятелката му са били нападнати и пребити, до момента в който чакат на светофар във Варна. Инцидентът е станал на 16 януари към 14:30 ч. на бул. „ Васил Левски ”, наоколо до заведението „ Риана ”, сигнализираха пострадалите във „ Facebook ”. 
 Пострадалите Ивелин Илиев и Катрин Йорданова Пострадалите Ивелин Илиев и Катрин Йорданова; фотография: Ивелин Илиев
Ивелин Илиев и Катрин Йорданова изчаквали зелена светлина, когато били застигнати от „ БМВ ”. От него излезли няколко момчета на възраст сред 20 и 30 години. Едното от тях счупило с железен бокс стъклото от страната на водача, след което е нанесло удар в лицето на Ивелин.

Той е бил измъкнат от колата и му е нанесен побой. Катрин е била ударена в лицето с железен бокс и има три счупени зъба. 
 Един от биячите е счупил с железен бокс стъклото от страната на водача. Един от биячите е счупил с железен бокс стъклото от страната на шофьора; фотография: Ивелин Илиев-->
„ Тя изпадна в безсъзнание и тогава биячите, очевидно удовлетворили нагона си за кръв, изчезнаха бързо в насрещното придвижване ”, добавя Ивелин. Той е подал сигнал в полицията и моли всеки, който видео или фотоси от побоя, да му изпрати. 
 Следи от кръв личат по автомобила на Ивелин Илиев Следи от кръв личат по автомобила на Ивелин Илиев; фотография: Ивелин Илиев

От полицията оповестиха за Дарик, че по случая е формирано досъдебно произвеждане и се работи по определяне на причинителите. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР