Млад мъж е загубил живота си след пътнотранспортно произшествие по

...
Млад мъж е загубил живота си след пътнотранспортно произшествие по
Коментари Харесай

Шофьор блъсна и уби млад мъж след катастрофа по пътя Стара Загора-Нова Загора

Млад мъж е изгубил живота си след пътнотранспортно произшествие по пътя Стара Загора-Нова Загора, оповестиха от полицията.

Злополуката е станала към 01:53 часа на 18 май . В ОДМВР-Стара Загора е получено известие за тяло на мъж , намиращо се на платното за придвижване на път II-66, в региона на км. 48+000, сред Стара Загора-Нова Загора. На място е бил изпратен екип на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Стара Загора, който е открил аварирал л.а. „ Фолксваген “ и тялото на умрял 28-годишен мъж , който е бил негов лидер.

Проведени са били оперативно-издирвателни мероприятия, при които е открито, че след настъпило пътнотранспортно произшествие лидерът на лекия автомобил “Фолксваген ” е излязъл от него и е бил блъснат от преминаващ л.а. „ Сеат “, ръководен от 37-годишен мъж , който е напуснал местопроизшествието.

В бранш „ Пътна полиция “ е формирано досъдебно произвеждане. Водачът на „ Сеат “-та е бил арестуван за период до 24 часа . Работата по случая продължава под управлението на ОП-Стара Загора.

Отбелязваме Световния ден на пчелите: Изчезването им заплашва човешката раса

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР