Млад мъж е загинал при пожар на ул. "Хаджи Димитър"

...
Млад мъж е загинал при пожар на ул. "Хаджи Димитър"
Коментари Харесай

Трагедия! Млад компютърен спец загина при пожар в Бургас, скочил от балкона си

Млад мъж е умрял при пожар на ул. "Хаджи Димитър " в центъра на Бургас през днешния ден.
Мъжът живеел на втория етаж на жилищна кооперация, чието мазе се запалило. Малко преди 15 часа от мазето почнал да излиза гъст черен пушек, който обхванал съвсем цялото 5-етажно блокче. В суматохата си младият мъж излязъл на терасата, откъм вътрешния двор на постройката и опитал да се избави, слизайки по терасите. В един миг обаче, железна тръба, за която се държал се счупила и индивидът полетял надолу, описа комшия, който живее на метри от мястото на случая.
Тялото на починалия към момента лежи във вътрешния двор на кооперацията. Току-що на мястото дойде кола за спешна помощ и се чака всеки миг трупът да бъде откаран в катедра "Съдебна медицина " към УМБАЛ Бургас.
32-годишен компютърен познавач е скочилият мъж, написа Флагман. Според съседите не е решил заплахата. Усетил е миризмата на пушек, до момента в който е стоял пред компютъра си. Отворил е вратата на жилището си и е видял пушеците, които идват откъм мазето. Възможно е да е решил, че няма късмет да оцелее по различен метод, с изключение на да скочи през терасата.
Компютърният експерт бил от турски генезис, женен за гъркиня. Живеели чартърен от няколко месеца. Апартамента наели от наследници на тогавашния кмет на Бургас Тодор Рогачев.
Човекът, който е провокирал пожара, е 73-годишният Атанас, който режел с флекс стоманени пръти. Около него имало опаковки от стиропор. Искрите от електрическата машина възпламенили стиропора. Гъстият зноен пушек идвал точно от него и се разнесъл нагоре по етажите на цялата постройка. Атанас твърди, че е работел на времето във военния отдел на регионална администрация-Бургас. Думите му обаче са комплицирани. Казва още, че познавал турчето, дори един път двамата се почерпили.
Съседи от четвъртия етаж видели младия мъж висящ през терасата и викали от горната страна да не скача, тъй като към този момент е извикана пожарна и няма заплаха да изгори. Той обаче очевидно не ги е схванал. Паднал е върху главата си и е умрял на място. Вероятно е бил зашеметен от дима и не е имал ясна преценка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР