Млад мъж е пребил тази сутрин столичния травестит Николета Валериева.

...
Млад мъж е пребил тази сутрин столичния травестит Николета Валериева.
Коментари Харесай

Спортист Пребил Столичен Травестит След Сутрешно Клатене

Млад мъж е пребил тази заран столичния травестит Николета Валериева. Случката се е разиграла в Студентски град в дома на младежа.

По думите на джендъра, сутринта след дълъг чат е отишъл на посетители в квартирата на трениращ и добре изглеждащ мъжага, с цел да се отдадат на палави страсти. След като видял аполоновото тяло на младока, Николета без да се двоуми, незабавно потегля към дома му.

След края на половия акт, спортистът изискал травестита да изтрие чатовете си, само че получил отвод. Това ядосва младия мъж, който заплашил с пестник, само че и това не помогнало. Накрая той хванал телефона и забил много мощен пестник на Николета, с който бива повален на земята.

Виждайки, че няма различен излаз, с изключение на да отстрани диалога, той изтрива чата, взима си облеклата и си потегля, плачейки. От мощния удар едната му буза е извънредно подута и усеща болки.

Травеститът е уверен, че това не би трябвало да остава ненаказано и в случай че случката се повтори, е подготвен да разкрие самоличността на спортиста, с цел да защищити и други транссексуални от сходен тормоз.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР