Млад мъж е намерен целият в кръв в подземния гараж

...
Млад мъж е намерен целият в кръв в подземния гараж
Коментари Харесай

Писъци на умряло огласиха Бургас по тъмна доба! Простреляха младеж в подземен гараж

Млад мъж е открит целият в кръв в подземния гараж на бл. 161 в бургаския жк „ Славейков”. Мястото е в непосредствена непосредственост до Второ РУП-Бургас. До идването на кола за спешна помощ на спешна помощ младежът е изпаднал в кома. По изказвания на очевидци е бил прострелян в главата, оповестява уеб сайтът burgasinfo.
Съседи от близките жилищни блокове са чули към 23 ч. виковете на жена, която е призовавала хората за помощ. Установено е, че това е неговата другарка, с която живеели на квартира в същата жилищна постройка. Тази вечер имали посетители, само че всички били съответни и не е имал корист с алкохол. След като изпратили гостите, домакинът решил да слезе по работа в гаража, само че малко по-късно негов другар го намерил в безпомощното положение и е извикал приятелката му от вкъщи им.
Младият мъж е открит паднал прострелян в подземния гараж на бл. 161 в бургаския ж.к. „ Славейков”, целият в кръв на свободно паркомясто. Пострадалият е бил облечен с дънки и кожено яке, на външен тип бил добре комплициран човек. "Няма да умреш, няма да умреш”, зовял приятелят. Той търсел незабавно кърпи за прекъсване на кръвта, до момента в който пристигна колата за спешна помощ на място. Приятелката му е в потрес, до момента в който приятелите към момента имат вяра, че той ще се възвърне. Те споделиха, че не са го виждали с оръжие. Младите хора търсили непрекъснато информация за положението на потърпевшия. Раната в главата на потърпевшия е с входно и изходно отверстие. Пациентът е преведен в реанимация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР