Млад мъж беше прободен от бременната си приятелка тази нощ

...
Млад мъж беше прободен от бременната си приятелка тази нощ
Коментари Харесай

Обрат! Бременната Диана убила с няколко удара с нож приятеля си!

 Млад мъж беше прободен от бременната си другарка тази нощ в Костенец. Мотивите за закононарушението са персонални, научи bTV от свои източници. Двама души са арестувани. Сигнал за скандал в частен парцел е получен на тел. 112 към 20:44 ч. Няколко минути по-късно е постъпил нов сигнал за мъж в безпомощно положение, легнал пред същия адрес, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Четирима другари са се събрали в къщата, използвали са алкохол. Възникнал е скандал сред 34-годишен мъж и неговата 24-годишна другарка Даниела Стефанова.

В разгара на абсурда мъжът е бил неведнъж прободен от нея. Основният претекст, по който работи полицията, е битов скандал. Разглеждат се и други версии. Намерено е оръжието, с което се допуска, че е осъществено убийството. Назначена е експертиза. До края на деня ще бъде предявено обвиняване на съответно лице.

Най-вероятно обвиняване ще бъде предявено на 24-годишното момиче. То е направило опит да скрие ножа, с който е осъществено закононарушението. То обаче е открито от полицията. Двама души са в ареста – бременното момиче и 18-годишен юноша, който е участвал на събирането.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР