Млад мъж беше жестоко нахапан по ръката от питбул в

...
Млад мъж беше жестоко нахапан по ръката от питбул в
Коментари Харесай

Варненец, нахапан от озверял питбул, разказа за кървавия ужас ВИДЕО

Млад мъж беше грубо нахапан по ръката от питбул в центъра на Варна. Инцидентът е станал на метри от постройката на учебно заведение в събота против неделя към 1 часа през нощта.

Кучето е било без намордник и каишка.

По времето на случая Мартин Янчев е бил с неговия другар Николай Генов. Били покрай оживена улица в центъра на града, когато ги атакува питбулът. Първо показал експанзия към Николай, по-късно и към Мартин. Той е с 18 нахапвания по едната ръка и краката, оповестява Нова тв.

Двете деца на притежателя стават очевидци на случилото се. Възникнал спор сред Мартин, Николай и стопанина на животното. Според него раните на Мартин не били от неговия домакински любим.

„ След като превързах Мартин, той отново пусна кучето. То ме блъсна, събори ме, само че съумях да го избутам. Децата си пищяха и си ревяха”, споделя Николай.

Бащата на Мартин заяви, че към този момент е сезирана Районната прокуратура. „ Още вечерта Мартин е разпитван в 1 РПУ. За мен персонално животните не са отговорни, а притежателите на кучето”, сподели той.

При идването си полицията е записала персоналните данни на притежателя и потърпевшите. Все още не е ясно дали стопанинът на животното е арестуван.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР