Млад мъж бе застрелян във Видин. Престъплението е извършено рано

...
Млад мъж бе застрелян във Видин. Престъплението е извършено рано
Коментари Харесай

Убитият в заведение във Видин не е криминално проявен

Млад мъж бе убит във Видин. Престъплението е осъществено рано сутринта в неделя в заведение в центъра на регионалния град. Мъжът е умрял на път за болничното заведение.

Полицията открива причинителя.  Обитателите на жилищата над нощния клуб описват, че работи единствено от петък до неделя. Отваря в дребните утринни часове и събира компании от други заведения. Живущите обаче разбрали, че е погубен човек, когато регионът се напълнил с полиция.

Убитият 31-годишен мъж не е престъпно проявен. Застрелян е с патрон във врата и умрял на път за болничното заведение. Съседите не го познават, само че описват, че са подложени на непрекъснат тормоз от музиката в заведението и от свадите сред клиентите.

„ Това е отвратително, свиреп крясъци, тракане и музика мощна. Отдавна чакаме нещо да стане тука – непрестанно има побоища, заран следим е на тая масичка по трима-четирима млади момчета си разпределят дрога, смъркат “, твърди мъж, който живее в постройката пред bTV.

Хората писали до кого ли не, събирали подписки, само че тормозът продължава с години. Заведението е проверявано неведнъж, глобявано е за нарушение на публичния ред, само че не е било затваряно, за което упорстват в квартала. Собствениците на заведението не бяха открити за коментар. А арестуваните на сутринта клиенти били толкоз несъответстващи, че въобще не могли да обяснят какво се е случило.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР